E.L. Doctorow,Sjaak Commandeur's Andrews hersenen (Dutch Edition) PDF

By E.L. Doctorow,Sjaak Commandeur

Andrew denkt. Andrew praat. Andrew vertelt het verhaal van zijn leven, zijn liefdes en de grote tragedie die hem naar dit second in zijn bestaan heeft geleid. Terwijl hij zijn bekentenis doet, wordt de lezer gedwongen na te denken over waarheid en geheugen, over de hersenen en de geest, over persoonlijkheid en lot, en over de ander en zichzelf.

Andrews hersenen is geschreven met groot psychologisch inzicht en stilistisch vernuft, een volstrekt originele reis door de hersenen van een guy die keer op keer onbedoeld ongelukken veroorzaakt. Een spannende en originele roman en een verrassend nieuw boek in het oeuvre van een auteur die heeft bewezen met iedere roman een nieuw landschap te kunnen creëren.

E.L. Doctorow (New York, 1931) wordt met Saul Bellow, John Updike en Philip Roth gerekend tot de belangrijkste Amerikaanse auteurs van de twintigste eeuw. Hij gained various prijzen, waaronder de nationwide publication Award, driemaal de nationwide publication Critics Circle Award en tweemaal de PEN/Faulkner Award. De American Academy of Arts and Letters onderscheidde hem met de Gold Medal for Fiction. Doctorow woont en werkt in New York.

Show description

Read Online or Download Andrews hersenen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld! by Marianne Busser,Ron Schroder,Dagmar Stam

De leukste kleuterklas van de wereld is terug in dit vrolijke boek. De bijzondere klas maakt de gekste avonturen mee door een wel heel speciale leerling: opa Brom. Zo komt hij tremendous te zitten met zijn billen in een klimrek, komt de koningin op bezoek en staat er plotseling een echte koe in de klas. Het is altijd lachen met opa Brom en niemand zou hem willen missen.

Download PDF by Arne Molfenter,Rüdiger Strempel,Janneke Panders: De monsignore en de nazi (Dutch Edition)

Hoe de Vaticaanse 'Schindler' 6000 mensen redde van de nazi's Dit bloedstollende verhaal van een Vaticaanse priester die ruim 6000 mensen van de nazi's redde, doet meer dan eens aan 'Schindler's record' denken. Eindelijk krijgt de heldhaftige Ier O'Flaherty de eer die hij verdient, samen de Nederlandse priester Musters.

Susan Butler,Het Vertaalcollectief's Roosevelt en Stalin (Dutch Edition) PDF

In dit belangrijke boek, gebaseerd op een schat aan nieuwe gegevens, wordt de opmerkelijke relatie tussen Roosevelt en Stalin tijdens de Tweede Wereldoorlog voor het eerst in al haar diepgang en complexiteit blootgelegd. Aan de hand van geheime documenten en spoedtelegrammen uit verschillende (staats)archieven, laat Butler zien hoe de leider van het kapitalistische Westen en de heerser over de communistische wereld tijdens de Tweede Wereldoorlog méér dan noodgedwongen bondgenoten werden.

Soulmates (Dutch Edition) by Holly Bourne,Inge Pieters PDF

Eens in de zoveel tijd worden er twee mensen geboren die elkaars perfecte fit zijn: soulmates. Je hebt meer kans om door de bliksem te worden getroffen dan je soulmate te vinden, maar wanneer twee van zulke mensen elkaar ontmoeten en verliefd worden slaat de natuur op hol. Poppy is zeventien jaar oud, cynisch en heeft weinig vertrouwen in de liefde.

Extra resources for Andrews hersenen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Andrews hersenen (Dutch Edition) by E.L. Doctorow,Sjaak Commandeur


by Edward
4.5

Rated 4.05 of 5 – based on 19 votes