Read e-book online Amerikaanse pastorale (Dutch Edition) PDF

By Philip Roth,Else Hoog

Seymour Levov, bijgenaamd `De Zweed, is op zijn middelbare institution een legendarische sportheld die volwassen wordt in het bloeiende Amerika van na de Tweede Wereldoorlog. Hij trouwt een voormalig omit New Jersey, erft zijn vaders succesvolle handschoenenfabriek en betrekt een schitterend huis.

Maar alles wat voor hem van waarde is gaat op een dag in 1968 verloren. Seymours geliefde dochter Merry is veranderd van een lief, narrow meisje in een norse, fanatiek revolutionaire tiener en zij blijkt verantwoordelijk voor een politiek-terroristische daad. Van het ene op het andere second verandert Seymours verlangen naar een Amerikaanse pastorale in de aangeboren Amerikaanse razernij.

'Een serieuze kandidaat voor de eretitel nice American Novel.' - de Volkskrant

Show description

Read or Download Amerikaanse pastorale (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Marianne Busser,Ron Schroder,Dagmar Stam's Het grote boek over de leukste kleuterklas van de wereld! PDF

De leukste kleuterklas van de wereld is terug in dit vrolijke boek. De bijzondere klas maakt de gekste avonturen mee door een wel heel speciale leerling: opa Brom. Zo komt hij large te zitten met zijn billen in een klimrek, komt de koningin op bezoek en staat er plotseling een echte koe in de klas. Het is altijd lachen met opa Brom en niemand zou hem willen missen.

Arne Molfenter,Rüdiger Strempel,Janneke Panders's De monsignore en de nazi (Dutch Edition) PDF

Hoe de Vaticaanse 'Schindler' 6000 mensen redde van de nazi's Dit bloedstollende verhaal van een Vaticaanse priester die ruim 6000 mensen van de nazi's redde, doet meer dan eens aan 'Schindler's record' denken. Eindelijk krijgt de heldhaftige Ier O'Flaherty de eer die hij verdient, samen de Nederlandse priester Musters.

Susan Butler,Het Vertaalcollectief's Roosevelt en Stalin (Dutch Edition) PDF

In dit belangrijke boek, gebaseerd op een schat aan nieuwe gegevens, wordt de opmerkelijke relatie tussen Roosevelt en Stalin tijdens de Tweede Wereldoorlog voor het eerst in al haar diepgang en complexiteit blootgelegd. Aan de hand van geheime documenten en spoedtelegrammen uit verschillende (staats)archieven, laat Butler zien hoe de leider van het kapitalistische Westen en de heerser over de communistische wereld tijdens de Tweede Wereldoorlog méér dan noodgedwongen bondgenoten werden.

Get Soulmates (Dutch Edition) PDF

Eens in de zoveel tijd worden er twee mensen geboren die elkaars perfecte fit zijn: soulmates. Je hebt meer kans om door de bliksem te worden getroffen dan je soulmate te vinden, maar wanneer twee van zulke mensen elkaar ontmoeten en verliefd worden slaat de natuur op hol. Poppy is zeventien jaar oud, cynisch en heeft weinig vertrouwen in de liefde.

Extra resources for Amerikaanse pastorale (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Amerikaanse pastorale (Dutch Edition) by Philip Roth,Else Hoog


by David
4.2

Rated 4.87 of 5 – based on 39 votes